Termo kaminske peči na pelete Dal Zotto 05. 12. 2023 15:01:08 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Termo kaminske peči na pelete Dal Zotto

Katalog 2020-2021

2020-08-20

Termo kaminske peči, oziroma vodni kamini na pelete so odlična rešitev za ogrevanje bivalnih prostorov ko nimamo kurilnice ali ko si želimo privoščiti pogled na plamen in si istočasno zagotoviti dobro razporejeno toploto po posameznih prostorih v stanovanju.

Vodni kamini na pelete Dal Zotto vgrajujejo varnostne in regulacijske sisteme, črpalko in ekspanzijsko posodo. Termokamine Dal Zotto lahko povežemo na zunanji termostat. Toplotni izmenjevalec je opremljen s turbolatorji in sistemom za čiščenje. Vrata kurišča so litoželezna s steklom odpornim na visoke temperature.

Termokamin na pelete Dal Zotto Wanna Idro je najmanjši model. Nazivna grelna moč je 12 kW. Grelna moč na vodni strani je od 3 do 10,8 kW. Ohišje je kovinsko s keramičnim pokrovom v slonokoščeni ali bordojsko rdeči barvi. Peč Wanna Idro odlično segreva tipične stanovanjske prostore s površino do 120 m2.

Nekoliko zmogljivejša peč je Dal Zotto Jole Idro 2.0, ki zagotavlja nazivno grelno moč do 14,2 kW, oziroma do 11,7 kW na vodni strani. Model Jole Idro 2.0 je opremljen z ventilatorjem za vpih toplega zraka. Na tak način ogreva tudi prostor v katerem je peč nameščena. Ohišje je keramično v rdeče bordojski barvi ali beli biserni barvi.

Vodna kaminska peč na pelete Dal Zotto Marta Idro 2.0 z nazivno grelno močjo 19 kW, oziroma do 15,5 kW na vodni strani, ogreva z lahkoto tipične stanovanjske prostore s površino do 200 m2. Marta Idro 2.0 ima keramično ohišje v bordo rdeči, beli in biserno beli barvi.

Termokamini Dal Zotto so rezulatat desetletnih izkušenj in njihova stalana prisotnost na tržišču potrjuje zanesljivost. Izdelani iz visokokakovstnih materialov in vgrajujejo učinkovite tehnološke rešitve, zato so odlična izbira za vse tiste, ki iščejo ekološki, zanesljiv in praktičen vir toplote za ogrevanje bivalnih prostorov.

Share this post
Ključne besede
Arhiv