AmbiComfort, Univectra d.o.o.

AmbiComfort: celovite rešitve na eni sami točki

AmbiComfort je oddelek podjetja Univectra d.o.o., specializiran za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo. V oddelku AmbiComfort je ekipa z desetletnimi izkušnjami na področju rešitev za udobno in prijetno bivanje. AmbiComfort dopolnjujejo poslovni partnerji, ki skupaj z ekipo AmbiComfort zagotavljajo najboljšo ponudbo in usmerjen izbor produktov vključno s storitvami in svetovanjem.
AmbiComfort je specializiran za prodajo tehničnih izdelkov na področju ogrevanja, klimatizacije in prezračvevanja, kar pomeni peči, toplotne črpalke, klima naprave, IR paneli, lesni peleti. Izdredno pozornost je namenjena rezervnim delom in dodatni opremi za ogrevalno in klimatsko tehniko.

AmbiComfort zagotavlja tudi sisteme za varno brezprekinitveno napajanje, akumulatorje in ostalo tehnično opremo za dom.

Kaj pa servis? Kaj pa če kaj ne deluje? Ali je sploh pravilno nameščeno?

Dolgoletne izkušnje so nam pokazale, da posebno montaže, ki so opravljene s strani pooblaščenih monterjev in serviserjev so bistven pogoj za dolgotranjo uporabo z zadovoljstvom.

Trenutno najboljša ponudba

Ponudba izdelkov sledi aktualnim trendom

Strokovna podpora

S poudarkom na tehnični opremi je zahtevana strokovnost dobaviteljev in izvajalcev.

Zanesljive blagovne znamke

Izbor zanesljivh dobaviteljev in proizvajalcev.

Za vas iščemo vedno najboljše aktualne rešitve in izdelke, zato se naša ponudba stalno spreminja. Izdelki, ki niso več razpoložljivi jih je možno poiskati preko iskalnega polja "Išči v trgovini ...".

Zaradi lažjega iskanja, izdelke razporejamo po kategorijah, katere so lahko zaradi dinamičnega načina dela lahko tudi začasno prazne. Če iščete izdelke, ki bi morali biti v določeni kategoriji in le-teh ni, nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.