Štedilniki na drva Dal Zotto 05. 12. 2023 12:18:31 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Štedilniki na drva Dal Zotto

Katalog 2020-2021

2020-08-18

Štedilnik na drva ostaja za mnoge nepogrešljiv del kuhinije. Tudi priznani kuharji in kuharice prisegajo, da hrana pripravljena na štedilniku na drva ima enkraten okus. V nadaljevanju bom predstavil kaj Dal Zotto ponuja za vašo kuhinjo.

Dal Zotto ponuja širok izbor samostoječih štedilnikov na drva tako s klasičnim in prepoznavnim dizajnom kot tudi z iskanimi in dovršenimi oblikami. Vsi štedilniki na drva Dal Zotto imajo litoželezno osnovo, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in učinkovito delovanje.

Štedilnik na drva Dal Zotto Classica 4 porte je nedvomno model, ki ga prepoznamo po tradicionalni obliki. Samo vrata pečice so opremljene s steklom, ostala tri so slepa. Kurišče je litoželezno. Predalnik za pepel je emajliran. Kuhalna plošča je litoželezna in je opremljena z obroči. Ohišje je kovinsko v beli, antracit ali kapučin barvi. Dal Zotto Classica 4 porte je v dveh izvedbah, ki se razlikujeta v dimenzijah in moči. Model Dal Zotto Classica 4 porte 350 je širok skoraj 88 cm, grelna moč je 5 kW in je opremljen z dimniškim nastavkom 120 mm. Model Dal Zotto Classica 4 porte 450 je širok skoraj 97 cm, grelna moč je 6 kW in je opremljen z dimniškim nastavkom 130 mm. Oba sta opremljena z litoželeno pečico z zmogljivostjo 22 litrov pri manjšem modelu, medtem ko pri večjem je kapaciteta pečice 28 litrov.

Model Dal Zotto Classica 4 porte 450 je na voljo z dimnikom tako na desni kot na levi strani, medtem ko je manjši model dobavljiv samo z dimnikom na desni strani.

Štedilnik na drva Dal Zotto Favola 4.5 je model, ki je opremljen z dvojnim steklom na vratih kurišča in pečice. Praktičen predalnik je primeren tudi za pospravilo drv. Emajlirana pečica z zmogljivostjo 41 bo zadovoljila marsikaterega ljubitelja peke. Ohišje štedilnika je kovinsko v beli, antracit in kapučin barvi.

Štedilnik na drva Dal Zotto Favola je širok skoraj 97 cm, grelna moč je 7,5 kW in je opremljen z dimniškim nastavkom 130 mm. Kakovostna izdelava in nameščene tehnologije zagotavljajo izkoristek 81% in ga uvrščajo v energetski razred A+.

Modeli Dal Zotto Classica in Favola so opremljeni z nogicami, kar omogoča praktično in enostavno čiščenje tudi pod štedilnikom.

Štedilniki serije Dal Zotto Regina 631 se odlikujejo po vrhunskemu dizajnu in tehničnih lastnostih. Kuhalna plošča, podnožje in vrata so v celoti litoželezne, kar zagotavlja dolgo življensko dobo in učinkovito delovanje. 40 literska emajlirana pečica in kurišče sta opremljena z vrati s steklom. Poleg pečice je na voljo predal, ki je primeren za pogrevanje jedi. Na dnu je praktičen predalnik za pospravilo drv.

Štedilniki Dal Zotto Regina 631 so široki 103 cm. Opremljeni so z dimniškim priključkom 150 mm na desni strani in so dobavljivi v dveh izvedbah. Model Regina 631 Maiolica z grelno močjo 6,5 kW ima keramično prevleko v bordojsko rdeči ali pargamena barvi. Model Regina 631 4.0 Steel je zmogljivejši, namreč zagotavlja 8,4 kW grelne moči, in ima kovinsko prevleko v belo-pikčasti ali antracit barvi. Štedilnik Regina 631 4.0 vgrajuje tehnologijo dvojenega izgorevanja in se odklikuje z izredno visokim izkoristkom nad 87%.

Štedilniki serije Dal Zotto Regina 350 BII zagotaljajo zelo dobre izkoristke do 82% in so uvrščeni v energetski razred A+. Široki so skoraj 87 cm, imajo dimniški priključek 130 mm na desni strani, grelna moč je 7,2 kW. Na voljo so v dveh izvedbah. Dal Zotto Regina 350 BII Maiolica ima keramično ohišje v bordojsko rdeči ali pargamena barvi. Dal Zotto Regina 350 BII Steel ima kovinsko ohišje v pikčasto-beli ali antracit barvi.

Štedilniki na drva Dal Zotto so odlična izbira za tiste, ki želijo v lastno kuhinjo postaviti zanesljiv in učinkovit izdelek, seveda z vrhunskim dizajnom.

Share this post
Ključne besede
Arhiv