V prenovljeno stanovanje s pečjo na drva Invicta Aratos 26. 10. 2023 18:35:30 Univectra d.o.o. AmbiComfort

V prenovljeno stanovanje s pečjo na drva Invicta Aratos

Litoželezna stilska peč na drva

V prenovljeno stanovanje s pečjo na drva Invicta Aratos

Invicta Aratos je čudovito elegantna, sodobna litoželezna peč na drva, ki na najboljši možni način združuje praktičnost, toplino in lepoto.

S svojimi elegantnimi linijami lahko izkoristite prednosti današnjih pohištvenih trendov. Zaradi antracitne obdelave se peč na drva Aratos odlično ujema s sodobnimi in starinskimi interierji. Zaradi zaobljene zadnje oblike jo lahko namestite kjer koli v svojem domu, na primer tudi v kotu. Vse, kar vam preostane, je, da se prepustite doživetju s to trendovsko pečjo, ki je posledica združitve tradicionalnega materiala in futurističnega sloga.

Ročno nastavljiv sekundarni zrak omogoča optimalno prilagajanje neugodnim razmeram ali prekomernemu vleku. Ker se predgreti zrak vodi neposredno vzdolž stekla, bo le-to ostalo dlje časa čisto in tako ohranilo lep pogled na ogenj.

V prenovljenem stanovanju v Novi Gorici je bila kaminska peč na drva Invicta Aratos postavljena v rezerviran prostor, kjer bo z obliko in širokim pogledom na plamen zagotavljala toplino doma in sprostitveno vzdušje.

Čista romantika s pečjo Invicta Aratos.

Share this post
Ključne besede
Arhiv