Štedilnik na drva La Nordica Milly s predalom za pogrevanje jedi 05. 12. 2023 20:58:57 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Štedilnik na drva La Nordica Milly s predalom za pogrevanje jedi

Štedilnik na drva z nogicami in predalom za segrevanje

Štedilnik na drva La Nordica Milly s predalom za pogrevanje jedi

Samostoječi štedilnik na drva z veliko kuhalno ploščo, veliko pečico in predalom za segrevanje že pripravljenih jedi.

Kuhanje, pečenje in ogrevanje prostora: vse to lahko počnete s čudovitim štedilnikom na drva Milly z močjo 8,7 kW iz linije Evolution Line proizvajalca La Nordica. Elegantna oblika bo dopolnila kuhinjo. Velika kuhalna plošča z obroči iz poliranega litega železa in prostorna pečica ponujata veliko prostora za domače kulinarične dobrote.

Milly ima jekleno oblogo. Za lep izgled poskrbijo lepo okrasne ploščice iz majolike, ki so pritrjene na sprednji strani pečice. Ploščice so na voljo v dveh barvah: bordojsko rdeči in beli. Vrati kurišča in pečice sta opremljena z dvojnim steklom. Zaradi razvoda sekundarnega zraka izgorevanja ob steklih ostaja čist pogled na plamen. Preko ločeno nastavljivega dovoda primarnega in sekundarnega zraka je mogoče optimizirati proces zgorevanja.

Posebno zanimiv je predal za segrevanje, ki ga je možno opcijsko izbrati. Predal za segrevanje je postavljem na štedilnik in ohranja tople že pripravljene jedi.

V novi hiši, obkoljeni s čudovito naravo, je štedilnik na drva La Nordica Milly dobil posebej namenjen prostor, kjer bo predvsem med prostimi dnevni gospodarja poskrbel za peko in ogrevanje vseh dnevnih prostorov. Če bo kdo zamudil kosilo, ga bo tako ali drugače počakalo še vedno toplo v predalu za segrevanje.

Share this post
Ključne besede
Arhiv
Priporočeni izdelki
(2)
  • Neposreden dovod zunanjega zraka - BBC
  • Nordiker obloga kurišča
  • Poizgorevanje
  • Sistem za čiščenje stekla
  • Vrata iz litega železa