Peč na drva La Nordica Liu Pietra v prenovljenem stanovanju 28. 10. 2023 16:55:05 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva La Nordica Liu Pietra v prenovljenem stanovanju

Kaminska peč na drva z oblogo iz naravnega kamna

Peč na drva La Nordica Liu Pietra v prenovljenem stanovanju

Nova okrogla litoželezna peč na drva La Nordica Liu Pietra z oblogo iz naravnega kamna je idealna rešitev za postavitev v kot.

Kaminska peč na drva La Nordica Liu z močjo 7,5 kW iz linije Evolution Line, je bila letos obogatena s povsem novim, popolnoma naravnim zaključkom iz naravnega kamna. Ta učinkovita peč, ki je v celoti izdelana iz emajlirane litine, je bila zasnovana tako, da izpolnjuje omejitve najbolj strogih evropskih certifikatov, kot so Ecodesign, nemški BimSchV in avstrijski B-VG Art. 15a. Nizke emisije v kombinaciji in več kot 85-odstotno učinkovitost.

Primarni in sekundarni zrak je mogoče ročno nastaviti z eno samo ročico, medtem ko je terciarni zrak predhodno kalibriran s sistemom za naknadno zgorevanje.

Priročen ergonomski ročaj in prostorno ognjevarno ognjišče Nordiker z velikim panoramskim ukrivljenim steklom sta dodatni podrobnosti, zaradi katerih je ta peč eleganten in funkcionalen dodatek k vašemu domačemu dekorju.

Zaradi prijetne oblike in lastnosti, ki jih ponuja peč na drva La Nordica Liu, je bila izbrana za namestitev v domačijo v prekrasni hriboviti naravi v okolici Cerkna.

Okrogla oblika peči je omogočila enostavno vmestitev v kot dnevne sobe. Peč je bila postavljena na stekleno podlogo, čeprav je pri tako težki napravi lahko tvegano dejanje. Peč je bila priklopljena na zunanji zajem zraka.

Share this post
Ključne besede
Arhiv
Priporočeni izdelki
  • Neposreden dovod zunanjega zraka - BBC
  • Nordiker obloga kurišča
  • Poizgorevanje
  • Sistem za čiščenje stekla
  • Vrata iz litega železa