Najprej štedilnik na drva Rizzoli ZVI 90 nato še nova kuhinjska oprema 26. 10. 2023 18:36:21 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Najprej štedilnik na drva Rizzoli ZVI 90 nato še nova kuhinjska oprema

Serija ZVI ponuja glavne Rizzolijeve tehnologije

Najprej štedilnik na drva Rizzoli ZVI 90 nato še nova kuhinjska oprema

Štedilnik na drva ZVI 90 je eleganten v svojih linijah in preprost pri vsakodnevni uporabi, opremljen z osvetljeno pečico s termometrom, mrežo in pekačem.

Mnogi cenijo bistvenost štedilnika na drva serije ZVI, katerega glavna značilnost je razmerje med ceno in kakovostjo. Serija ZVI, ki je na voljo v dveh velikostih, vključuje vse glavne tehnologije, ki so vključene tudi v druge serije, kot so visoko zmogljiva jeklena sevalna plošča, dvojni dimni sistem, sistem zgorevanja Superflame®, zunanji dovod zraka, izolirani ročaji, požarna vrata s samočistilnim keramičnim steklom in še veliko več. S certificiranim sistemom SurroundHeat® omogočajo vgradnjo v pohištvo le 3 mm stran. Zagotavljajo varnost v vseh primerih in pogojih vgradnje.

V samostojni hiši v okolici Domžal, bo za kuhanje poskrbel štedilnik na drva Rizzoli ZVI 90. Štedilnik s širino 90 cm z nastavljivo višino je osnova za izmere in nakup nove kuhinjske opreme.

Share this post
Ključne besede
Arhiv