Prenovljena spletna trgovina 25. 11. 2023 20:12:09 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Prenovljena spletna trgovina

Nova platforma in več vsebin

Prenovljena spletna trgovina

Nova izboljšana spletna trgovina ambicomfort.si bistveno olajša nakup, nudi praktične in uporabne informacije, ponuja praktično pomoč in svetovanje kupcu.

V prenovljeni spletni trgovini smo velik poudarek namenili izboljšavi spletnega nakupa z obogatenimi informacijami, svetovanjem, praktičnim primerom in podpore preko portala.

Pečem, kotlom in ostalim napravam smo poenostavili izbor dopolnilnih izdelkov in morebitno montažo, katere je od sedaj možno dodati v košarico z enim samim klikom.

Novost je tudi trgovina z rezervnimi deli, ki omogoča nakup rezervnih delov za določeno napravo, za katero je dovolj poznati ime modela ali šifro modela. Pod želeno napravo se prikaže seznam ustreznih rezervnih delov, katere je možno dodati v večjem številu z enim samim klikom.

Nov oddelek podpora nudi pomoč pri nakupu, tehničnem svetovanju in odpravi napak ter reklamacij preko portala. Vmesnik zagotavlja dvosmerno komunikacijo med uporabnikom in podporno ekipo.

AmbiComfort sodeluje s priznanimi proizvajalci in svetovnimi blagovnimi znamkami, katere so predstavljene v oddelku blagovne znamke.

Več informaciji, novosti in praktičnih primerov instalacij najdete v prenovljeni sekciji blog.

Share this post
Ključne besede
Arhiv