VarmoTech

VarmoTech

VarmoTec zagotavlja strokovnjakom in uporabnikom ogrevalnih sistemov tehnične izdelke za učinkovito in zanesljivo delovanje.

Začetki podjetja VarmoTech segajo v leto 2009, ko je specializirana tehnična ekipa na terenu servisirala številne znamke peči, kotlov in gorilnikov. Pridobili smo veliko izkušenj, tehničnega znanja in predvsem razumevanja kakovosti uporabljenih nadomestnih delov.

Odpravljanje napak v ogrevalnih sistemih ni bilo vedno učinkovito, saj številni rezervni deli niso bili vedno na zalogi, dobavni roki distributerjev ogrevalnih sistemov pa so bili pogosto dolgi.

Izkušnje na tem področju so pokazale, da je veliko število rezervnih delov popolnoma združljivih. Za hitrejšo odpravo napak je bilo vzpostavljeno neposredno sodelovanje s proizvajalci mehanskih, električnih in elektronskih delov, za katere je bilo ugotovljeno in preverjeno, da zagotavljajo le izdelke najboljše kakovosti. To neposredno sodelovanje omogoča tudi izboljšave izdelkov, saj se želje in zahteve uporabnikov sporočajo proizvodnji.

Od takrat je bil prodajni program VarmoTech posodobljen z novimi rešitvami in izdelki na področju ogrevanja in hlajenja.

Za številne proizvajalce je VarmoTech postal blagovna znamka, prek katere se njihovi izdelki distribuirajo v več državah.