La Nordica

La Nordica

La Nordica - sistemi za ogrevanje na drva

Skupina La Nordica-Extraflame se odlikuje po strasti in trdim delom. Tudi na področju "tradicionalnega" ogrevanja je bila inovacija vedno značilnost izdelkov La Nordica-Extraflame. Zahvaljujoč temu je Skupina v zadnjih 50 letih pridobila pomemben delež na trgu in zdaj svoje izdelke prodaja v 50 državah po svetu. Skupina La Nordica-Extraflame je bila ustanovljena leta 1968. Od takrat se je skupina močno trudila razširiti in izboljšati svojo paleto izdelkov ter opustila včerajšnje preproste peči v korist razvitih, raznolikih in naprednih izdelkov, ki zadovoljijo vse potrebe in želje današnjega trga.

Skupina La Nordica-Extraflame proizvaja ultramoderne, klasične in rustikalne peči na drva in pelete ter štedilnike na drva, kamine in kotle. Izdelki Nordica-Extraflame so izdelani v skladu z najstrožjimi predpisi o emisijah. Prav tako so vse peči označene s CE in tudi po mednarodnih standardih, ki so še strožji od tistih, ki veljajo v Italiji.

La Nordica - izdelki na drva

La Nordica je vodilna na področju kurilnih naprav na drva in se ponaša z odličnim ugledom pri razvoju novih rešitev za današnje vse bolj specifične in zahtevne zahteve. Ta sloves potrjujejo široka ponudba, ki vključuje klasične, rustikalne in sodobne družine izdelkov, pozornost do podrobnosti in dosledno odlična kakovost.

La Nordica kupcem po vsem svetu ponuja vrhunske materiale, natančno obdelavo in pozornost do podrobnosti - skratka najboljše značilnosti italijanskega oblikovanja. Nenehno in vsestransko usposabljanje ter strokovni razvoj na področju najnovejših tehnologij in sistemov zagotavljata, da imajo naše osebje za pomoč strankam, monterji in prodajno osebje vedno pravi odgovor.

Tudi prodajalci izdelkov La Nordica morajo imeti naš občutek za kulturo in napredek ter enak pristop k ogrevanju gospodinjstev, ki temelji na ekologiji, varčnosti, zanesljivih ekološko skladnih izdelkih in resnični zavezanosti k zmanjševanju emisij.

La Nordica Extraflame Academy

Družba La Nordica-Extraflame že od nekdaj verjame, da je usposabljanje prodajalcev in strokovnih monterjev bistvena prednost. Izobraževanje in informiranje za vrsto rešitev, ki se nenehno tehnološko in zakonodajno razvijajo in zahtevajo usposabljanje na visoki ravni.

Akademija je namenjena vsem upravljavcem sektorja biomase in organizira vrsto tečajev "na terenu" za vse potrebe in področja uporabe. Recept je preprost: teorija in praksa v pravem razmerju, omejeno število udeležencev za doseganje najboljših rezultatov. Dinamični tečaji, kjer vloga udeležencev ni le "poslušanje", temveč so aktivni akterji, ki lahko z največjo strokovnostjo rešujejo vse bodoče montaže in svetovanja.