Extraflame

Extraflame

Extraflame - ogrevalni sistemi na pelete

Skupina La Nordica-Extraflame se odlikuje po strasti in trdim delom. Tudi na področju "tradicionalnega" ogrevanja je bila inovacija vedno značilnost izdelkov La Nordica-Extraflame. Zahvaljujoč temu je Skupina v zadnjih 50 letih pridobila pomemben delež na trgu in zdaj svoje izdelke prodaja v 50 državah po svetu. Skupina La Nordica-Extraflame je bila ustanovljena leta 1968. Od takrat se je skupina močno trudila razširiti in izboljšati svojo paleto izdelkov ter opustila včerajšnje preproste peči v korist razvitih, raznolikih in naprednih izdelkov, ki zadovoljijo vse potrebe in želje današnjega trga.

Skupina La Nordica-Extraflame proizvaja ultramoderne, klasične in rustikalne peči na drva in pelete ter štedilnike na drva, kamine in kotle. Izdelki Nordica-Extraflame so izdelani v skladu z najstrožjimi predpisi o emisijah. Prav tako so vse peči označene s CE in tudi po mednarodnih standardih, ki so še strožji od tistih, ki veljajo v Italiji.

Extraflame - proizvodi na pelete

Po približno 20 letih proizvodnje električnih grelnih naprav se je Extraflame preusmeril v projektiranje, razvoj in proizvodnjo peči na pelete. Inovativni, funkcionalni, ekonomični, ekološki in okolju prijazni izdelki podjetja Extraflame so podjetje trdno uveljavili kot enega od današnjih vodilnih na trgu.

La Nordica Extraflame Academy

Družba La Nordica-Extraflame že od nekdaj verjame, da je usposabljanje prodajalcev in strokovnih monterjev bistvena prednost. Izobraževanje in informiranje za vrsto rešitev, ki se nenehno tehnološko in zakonodajno razvijajo in zahtevajo usposabljanje na visoki ravni.

Akademija je namenjena vsem upravljavcem sektorja biomase in organizira vrsto tečajev "na terenu" za vse potrebe in področja uporabe. Recept je preprost: teorija in praksa v pravem razmerju, omejeno število udeležencev za doseganje najboljših rezultatov. Dinamični tečaji, kjer vloga udeležencev ni le "poslušanje", temveč so aktivni akterji, ki lahko z največjo strokovnostjo rešujejo vse bodoče montaže in svetovanja.