Extraflame

Svetovno priznan proizvajalec peči in kotlov na pelete.
Impressive

Po približno 20 letih proizvodnje električnih grelnih naprav je družba Extraflame prešla na oblikovanje, razvoj in proizvodnjo peči na pelete. Inovativni, funkcionalni, ekonomični, ekološki in okolju prijazni izdelki Extraflame so podjetje trdno uveljavili kot enega vodilnih na trgu danes.

La Nordica Extraflame Academy

La Nordica-Extraflame že od nekdaj verjame, da je vrednost usposabljanja trgovcev in profesionalnih monterjev bistvena prednost.

Osvežitvena in informacijska dejavnost za vrsto rešitev, ki se nenehno razvijajo v tehnološkem in regulativnem smislu, kar zahteva visoko stopnjo usposabljanja.

Akademija je namenjena vsem operaterjem sektorja biomase in organizira vrsto tečajev na terenu za vse potrebe in področja uporabe.

Recept je preprost: teorija in praksa v pravem razmerju, majhno število udeležencev za zagotovitev boljše storitve. Dinamični tečaji, pri katerih udeleženci niso samo poslušalci, ampak tudi aktivni igralci, ki lahko z največjo strokovnostjo rešijo vse prihodnje potrebe po namestitvi in svetovanju.