Eva Calor

Eva Calor

Eva Calor proizvaja certificirane peči na pelete.

Zaradi njegove ekološke narave Eva Calor ogreva okolje, v katerem živite, na okolju prijazen način. Peči Eva Calor uporabljajo drva ali pelete, obnovljivo in ekološko gorivo.

Spoštovanje narave kot stalna vrednota

Les je obnovljiv vir energije. V nasprotju s fosilnimi gorivi, kot so dizelsko gorivo, plin ali premog, ki so viri, ki jih bo kmalu zmanjkalo in imajo negativen vpliv na okolje, lahko pri gorenju lesa govorimo o ničelnem vplivu na okolje. V nasprotju s temi vrstami goriv les pri gorenju sprosti količino ogljikovega dioksida, ki je enaka tisti, ki jo absorbira drevo med svojo rastjo. Ta proces se imenuje kroženje ogljika.

Varno ogrevanje

Strogi preizkusi in nadzor kakovosti, ki jih izvajajo najuglednejše mednarodne certifikacijske komisije, ter nadzor kakovosti, ki ga izvaja skupina strokovnjakov v podjetju, so temeljnega pomena v proizvodnem procesu peči Eva Calor. Ekstremno testiranje in nadzor kakovosti ter pregled mehanskih in električnih komponent zagotavljajo vrhunski izdelek z vidika varnosti, kakovosti in učinkovitosti.

Pri doseganju najvišjih varnostnih standardov v vseh pečeh Eva Calor je bil vgrajen poseben termostat, ki zagotavlja večjo zanesljivost. Mehanski sistem "ročnega polnjenja" zagotavlja, da se naprava samodejno ustavi, če so bile presežene ekstremne temperature.

Daljinski upravljalnik je na voljo kot dodatna oprema.