Diloc

Klima naprave in sistemi za klimatizacijo.
Impressive

Diloc je oddelek podjetja Naicon srl, ki se kot poslovni partner predstavlja za vaše vsakodnevno počutje in boljšo kakovost življenja, ne da bi pri tem izgubil pozornost do okolja in energetske učinkovitosti. Diloc ponuja pravo rešitev za stanovanjska, poslovna in industrijska okolja, saj ponuja klimatske sisteme, za katere so značilni visoki standardi kakovosti in ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Diloc ponuja modele najnovejše generacije do 60.000 BTU z majhnim vplivom na okolje, zgrajene ne le za zagotavljanje največjega udobja in izjemne tišine, temveč tudi za zmanjšanje porabe električne energije in splošnih dimenzij.

Diloc se je nenehno zavzemal za največjo učinkovitost japonske tehnologije, zmanjšanje porabe električne energije in posledično stroškov upravljanja izdelka. S tehnologijo DC Inverter Diloc je prihranek več kot 25%, z obema plinoma, ki se uporabljata v naših izdelkih, R410A in R32, pa smo dosegli visoko stopnjo učinkovitosti tudi v toplotnih črpalkah pri nizkih temperaturah, ne da bi pri tem kaznovali občutek dobrega počutja .

Diloc ponuja klimatske sisteme, ki jih lahko uporabljamo tako v poletnem kot v zimskem času, v srednjih sezonah pa jih lahko uporabimo tudi za razvlaževanje zraka, ko je vlaga v prostorih visoka. Diloc predlaga novo paleto klimatskih naprav brez zunanjega motorja, model Easy Design, primeren za zgodovinska središča, stanovanjske zgradbe, trgovine in v vseh situacijah, ko zunanje enote ni mogoče namestiti.

Poleg izdelka je bil Diloc vedno pozoren na zagotovljeno storitev z učinkovito mrežo tehnične pomoči, ki zagotavlja hitro in izjemno strokovno posredovanje v primeru okvare ali okvare.

Diloc uporabljajo usposobljeni monterji, ki lahko zadovoljijo najbolj zapletene potrebe montaže, da zagotovijo zadovoljstvo končnega uporabnika.