Cadel

Cadel

Cadel proizvaja visoko kakovostne štedilnike na drva in peči na pelete s hermetičnim kuriščem, tihim in priročnim delovanjem.

Podjetje Cadel, ki že več kot 60 let načrtuje in izdeluje visokokakovostne peči, pri vsem, kar počne, vodi osredotočenost na toploto. Prizadeva si razumeti potrebe in zahteve sodobnih družin, hkrati pa ostaja zvest svoji strasti do ognja, ki greje vse - ne le naše telo. Toplota namreč ni le ogenj, temveč tudi strast, čustva in družabnost; je veselje do tega, da v svojem bivalnem okolju sprejemate ljudi.

Zato Cadel ponuja široko paleto izdelkov, ki jih je mogoče preprosto namestiti v vsakem okolju, so zelo dostopni in enostavni za uporabo ter imajo značilno, a preprosto obliko. Podjetje z "dušo ognja", ki je trdno, zanesljivo in usmerjeno v prihodnost; ogenj, ki ga poganja strast do uspeha, z ustvarjalnim pristopom in strokovnim znanjem pa ohranja prestiž kakovosti Made in Italy po vsem svetu.

Preprostost

Preprosto funkcionalno. Cadelove peči ponazarjajo popolno kombinacijo oblike in vsebine: brezčasen slog, čist in vedno moden dizajn, ki zajema kakovost in si prizadeva ustvariti izdelke, ki so enostavni za uporabo in vzdrževanje ter ponujajo rešitve, primerne za vse.

Zanesljivost

Cilj zanesljivosti za podjetje Cadel pomeni nenehno prizadevanje za tehnološke inovacije, izkoriščanje dolgoletnih izkušenj v proizvodnji in prodaji ter zagotavljanje proaktivnih in učinkovitih storitev za stranke, da bi zadovoljili potrebe vseh.

Dostopnost

Cadel trdno verjame v dostopnost, ki je ne zagotavlja le s ponudbo visoko zmogljivih peči z dolgo življenjsko dobo po razumnih cenah, temveč tudi z zagotavljanjem skladnosti med funkcijo, uporabo in porabo, kar je v korist okolja in vseh.