Argo

Klimatske naprave.


Argoclima je italijanska blagovna znamka, specializirana za klimatske sisteme iz obnovljivih virov energije tako za stanovanjske kot komercialne trge, z vrsto izdelkov, ki ustrezajo kakršni koli uporabi in potrebam po klimatizaciji, ogrevanju in proizvodnji tople vode.

Z lastnim proizvodnim obratom s sedežem v Gallarateju (Varese) in logistično podružnico, namenjeno distribucijskim dejavnostim v mestu Alfianello (Brescia), podjetje izkazuje močno nacionalno identiteto, kljub močni tuji konkurenci, ki v zadnjem letu prevladuje na lokalnem trgu letih.

Lastni laboratorij, namenjen raziskavam in razvoju, je nedvomno značilen in močan element podjetja, ki zagotavlja najpomembnejšo dejavnost tretjih oseb - tako na inženirski kot na industrijski ravni - za najprestižnejše blagovne znamke OEM na mednarodni sceni.

V zadnjih letih je Argoclima zaradi naraščajočega povpraševanja po različnih vrstah in paleti izdelkov izkoristila priložnost za tesnejše partnerstvo s skrbno izbranimi tujimi blagovnimi znamkami in tako kupcem ponudila izbor dopolnilnih izdelkov za udobje, skrbno izbranih glede funkcionalnosti in oblikovanje.

"Izboljšajte svoje življenje" je izplačilo in vodilo podjetja, katerega posebno poslanstvo pri študiju, proizvodnji in izbiri izdelkov je usmerjeno v izboljšanje vsakdanjega življenja ljudi: odprto vedenje do novega sveta, ki postaja vse bolj globalno usmerjena tudi v vsakdanje življenje.