Ugodna rešitev ogrevanja na pelete z La Nordica Extraflame 26. 10. 2023 18:13:34 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Ugodna rešitev ogrevanja na pelete z La Nordica Extraflame

Ogrevanje na pelete po ugodni ceni brez kompromisov na blagovni znamki

Ugodna rešitev ogrevanja na pelete z La Nordica Extraflame

Peč na pelete Ketty je vstopni model svetovno priznanega proizvajalca peči La Nordica Extraflame, kateri je zelo cenjen posebno pri nas v Sloveniji. Kljub temu, da gre za vstopni model peči na pelete, Extraflame Ketty ponuja vrhunske izkoristke in dosega visoke ocene.

Kompakten dizajn

Ohišje je kovinsko s klasično obliko s čistimi linjami. Ketty je primerna tako za stanovanja opremljena na klasičen način kot tudi za v moderno okolje.

Kuršče je litoželezno, kar zagotavlja dolgo življensko dobo. Litoželezna obloga zadržuje toploto in tako omogoča peči kostantno temperaturo v kurišču.

Vrata z velikim keramičnim steklom, ki zdrži temperature do 750°C.

Napredne funkcije

Peč na pelete Ketty ima vgrajene funkcije, ki zagotavljajo učinkovito ogrevanje. Sprednja rešetka zagotavlja optimalno difuzijo zraka v prostor, medtem pa Room Temperature Control nadzira in optimizira porabo peletov.

Funkcija Auto-restart je posebno uporabna tam, kjer lahko pride do izpada električnega napajanja, namreč ob vrnitvi napajanja po izpadu se peč samodejno zažene.

Funkcija Electronic Air Control učinkovito uravnoveša toplotno učinkovitost peči.

Vedno lep pogled na ogenj

Peč na pelete Ketty je opremljena s tehnologijo, ki zagotavlja specifičen pretok toplega zraka, kar onemogoča nabiranje vsedlin na steklu vrat.

Funkcija Auto Clean Checkup povečuje učinkovitost izgorevanja in podaljšuje življensko dobo sestavnih delov.

Poraba

Peči na pelete La Nordica Extraflame so garancija za zanesljivost in učinkovitost. Peč na pelete Ketty pokuri med 0,6 in 1,5 kg pelet na uro. Z uporabo tedenske ure je možno nastaviti samodejni vžig in izklop peči, kar bo dodatno botrovalo pri znižanju stroškov kurjave.

Share this post
Arhiv