Toplotne črpalke Mitsubishi za ogrevanje doma 26. 10. 2023 18:15:59 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Toplotne črpalke Mitsubishi za ogrevanje doma

Mitsubishi Ecodan in Mitsubishi Zubadan

Toplotne črpalke Mitsubishi za ogrevanje doma

Mitsubishi Electric ponuja zanesljivo in sodobno tehnologijo ogrevanja s toplotno črpalko, ki vključuje kakovstne komponente.

Skrbno načrtovanje, neusmiljeni preizkusi in nenehne izboljšave zagotavljajo, da so toplotne črpalke Mitsubishi kakovostne in tehnološko napredne.

Mitsubishi nenehno vlaga v razvoj in prilagaja toplotne črpalke sodobnim potrebam in zahtevam. Ključne izboljšave zadnjih modelov toplotnih črpalk Mitsubishi so novi ventilatorji in ohišja kompresorja.

Zvočna moč novih modelov toplotnih črpalk Mitsubishi je znižana, vendar nikakor ne na račun ogrevalne moči.

Notranja enota toplotnih črpalk Mitsubishi je serijsko opremljena z upravljalnikom, ki se nahaja na nadzorni plošči, opcijsko si lahko izberete tudi brezžični upravljalnik, s katerim bo udobje še višje. Notranja enota je opremljena s sodobnim, svetlim LED zaslonom.

Mitsubishi Electric predstavlja revolucionarno avtomatsko prilaganje, ki prinaša prihranek energije ter hkrati zagotavlja prijetno temperaturo prostorov.

Zuananje Enote Mitsubishi Electric

Mitsubishi Ecodan

Mitsubishi Ecodan je serija zunanjih enot toplotnih črpalk zasnovana za optimalno in učinkovito ogrevanje. Na voljo je v različnih močeh delovanja, od 5 do 20kW. Nudi ogrevalno vodo do temperature 60°C. Delovanje zunanje enote je tiho.

Mitsubishi Zubadan

Mitsubishi Zubadan je serija, ki zasleduje glavni cilj, učinkovito delovanje ob izjemno nizkih temperaturah. Zasnovana je za povečano zmogljivost delovanja, ki ogreva do temperature 28°C. Na voljo je v močeh od 8 do 23kW. Izboljšana učinkovitost ogrevanja pri nizkih temperaturah je omogočena s Flash Injection obvodnim krogom, ki izboljša kroženje hladilne tekočine.

Notranje Enote Mitsubishi Electric

Stenska Hydrobox notranja enota toplotne črpalke Mitsubishi je zasnovana za pripravo ogrevalne vode in stensko montažo. Ne vključuje rezervoarja za sanitarno vodo, zato je izredno majhna. Dimenzije le 60x95cm, omogočajo umestitev praktično kamorkoli.

Cylinder Unit je notranja enota toplotne črpalke Mitsubishi z integriranim inox rezervoarjem za ogrevanje sanitarne vode. Izbirate lahko med 180L in 200L kapaciteto bojlerja. Notranja enota je kompaktnih dimenzij 60x68x160cm. Ponaša se s funkcijo ECO, ki počasneje in s povečano energijsko učinkovitostjo segreva vodo. Enota Cylinder Unit Mitsubishi je opremljena tudi z lovilcem vodnega kamna.

Share this post
Arhiv