Toplotne črpalke Daikin za ogrevanje bivalnih prostorov 26. 10. 2023 18:18:26 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Toplotne črpalke Daikin za ogrevanje bivalnih prostorov

Dakin Altherma in Daikin Compact

Toplotne črpalke Daikin za ogrevanje bivalnih prostorov

Toplotne črpalke Daikin uporabljajo obnovljive vire energije ali hibridne kombinacije za učinkovito ogrevanje vašega doma in zagotavljanje tople vode.

Toplotne črpalke Daikin z napredno tehnologijo in vrsto pametnih funkcij nudijo več kot le ogrevanje. Vrhunska kontrola temperature, kakovost zraka, prihranek stroškov in elegantna sodobna oblika so kvalitete toplotnih črpalk Daikin.

Toplotna črpalka Daikin Altherma 2

Toplotna črpalka Daikin Altherma 2 je samostoječa črpalka, tipa zrak-voda. Omogoča ogrevanje prostorov in sanitarne vode in je odlična izbira za nizkoenergijske hiše. Je izredno učinkovita, dosega najboljše sezonske učinkovitosti, ki zagotavljajo najvišje prihranke pri obratovalnih stroških.

Toplotna črpalka Daikin Altherma 3

Nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma 3 je sodobna enota z Bluevolution tehnologijo. Je idealna izbira za nizkoenergijske in skoraj nič energijske novogradnje. Deluje z okolju bolj prijaznim in sodobnim hladilnim sredstvom R 32.

Toplotna črpalka Daikin Compact

Toplotna črpalka Daikin Compact je nizkotemperaturna, samostoječa notranja kompaktna enota. Umestimo jo lahko tudi v zelo majhen prostor. V notranji enoti ima že integriran rezervoar za sanitarno toplo vodo.

Toplotna črpalka Daikin Altherma Monoblock

Zanesljivo deluje do zunanje temperature -25°C, je učinkovito zasnovana proti zmrzali, vključuje npr. prosto viseči toplotni izmenjevalnik.

Share this post
Ključne besede
Arhiv