Peč na pelete, ki zavzame manj prostora v stanovanju 05. 12. 2023 14:38:41 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na pelete, ki zavzame manj prostora v stanovanju

Kaminska peč na pelete La Nordica Extraflame Giusy

2020-05-08

Prostora v stanovanju ni nikoli dovolj. Vsak pridobljeni centimeter šteje, zato odmik peči od zida zaradi dimnika je lahko moteč. Ali ne bi bilo boljše, če bi lahko hrbet peči potisnili čim bliže ob steno in tako pridobili nekaj prostora?

Peč na pelete La Nordica Extraflame Giusy, s svojo večletno prisotnostjo na tržišču, potrjuje zanesljivost in priljublenost. Elegantna oblika in prijetno zaokrožene linije zagotavljata prijeten izgled in enostavno vmestitev v klasično opremljeno bivalno okolje z navdihom sodobnosti.

Zmanjšana poraba prostora

Z razliko od večine peletnih peči, ki omogočajo priklop dimne cevi samo z zadnje strani, Extraflame Giusy omogoča prehod dimov tudi z vrhnje strani. S priklopom z vrhnje strani je mogoče peč pomakniti bližje do zida. To je velika prednost predvsem za stanovanja, kjer prostor šteje.

Z opcijo približevanja k zidu je lažje vmestiti peč v prostor tudi takrat, ko jo želimo postaviti nekje samostojno na sredino stene. Preveč odmaknjena peč od stene ne deluje usklajena s prostorom, če je ta samostojno postavljena v okolje.

Pozornost do detajlov

Pozornost na detajle je značilna za peči na pelete La Nordica Extraflame in to velja tudi za Giusy Evo. Barvane kovinske stranice ustvarjajo kontrast z ohišjem peči, keramičen pokrov pa učinkovito poudari eleganco.

Kurišče je litoželezno, kar zagotavlja trajnost življenske dobe in učinkovito uravnovešanje toplote v izgorjevalni komori.

Litoželezna vrata omogočajo perfektno tesnenje in zdržljivost skozi čas.

Napredne funkcije za praktično in učinkovito delovanje

Peletna peč Extraflame Giusy ima vgrajene funkcije, ki bodo poskrbele, da bo vaše stanovanje vedno toplo na ekonomičen in praktičen način. Nadzor peči upravlja elektronski krmilnik. Opremljen s tedensko uro, kar omogoča avtomatične vžige tudi takrat, ko vas ni doma.

Acoustic Comfort Fan je tehnologija, ki optimizira vpihovanje toplega zraka v prostor in tako zmanjšuje že tako tiho delovanje ventilatorja. Sistem Clean Glass Control preko vodenega toplega zraka poskrbi, da bo steklo čisto in pogled na plamen bo prijeten.

Za učinkovito izgorevanje poskrbi sistem Electronic Air Control, ki usklajuje primarni in sekundarni zrak in tako optimizira izgorevanje z zmanjšanjem porabe peletov. Auto Clean Checkup dodatno poskrbi za čisto posodo kurišča in tako poleg boljšega delovanja olajša čiščenje peči.

Zakaj izbrati Extraflame Giusy Evo?

Peč na pelete Extraflame Giusy Evo ponuja dovolj grelne moči za ogrevati dvo ali trisobno stanovanje s klasično višino 2,6m in površino med 70 in 80 m2. Možnost postavitve ob steno brez potrebnega odmika zaradi dimniške cevi je še posebno cenjena, kjer želimo maksimalno izkoristiti prostor. Kljub zadostni moči pa je potrebno upoštavati prehode prostorov, namreč ločene sobe bo toplozračna peč težje ogrela.

Elegantna oblika in keramičen zaključek odlično vpadata v klasično opremljena stanovanja, tudi takrat, ko so prisotni moderni elementi.

Share this post
Ključne besede
Arhiv