Peč na drva Thermorossi Saint Moritz Wood 26. 10. 2023 18:33:29 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva Thermorossi Saint Moritz Wood

Kaminska peč na drva z dodanim ventilatorjem

Peč na drva Thermorossi Saint Moritz Wood

Nov lastnik, nova peč. Zamenjava stare peči na drva z novo, ki ponuja boljše izkoristke, rafiniran dizajn in boljšo distribucijo toplega zraka.

Kaminska peč ni samo vir ogrevanja, ampak je tudi pomemben del opreme stanovanja. Oblika in dizajn izbrane peči izražajo vizijo in pozornost do detajlov pri opremljanju bivalnih prostorov.

Nedvomno nov lastnik stanovanjske hiše želi poleg prijetne naravne toplote ustvariti tudi prijazen in bogat ambient dnevnih prostorov, kjer se cela družina največ zadržuje.

Nova kaminska peč na drva bo ogrevala vse dnevne prostore, zato je bila dodan opcijski ventilator, ki poskrbi za mehanski vpih toplega zraka v prostor in tako omogoči hitro segrevanje stanovanja.

Pomembna keramična obloga peči na drva Thermorossi Saint Moritz dopolnjuje ambient z okusom, ki združuje sodoben in rafiniran slog. Čisto bela barva majolik se izredno prilagaja z nekoliko klasičnim pohištvom.

Zidni dimniški priklop pod kotom 45° je nekoliko otežil priklop dimnika, vsekakor s sistemom z emajliranimi dimnimi cevmi Save je bilo mogoče izpeljati povezavo na dimnik in istočasno poudariti zunanji izdled peči.

Share this post
Ključne besede
Arhiv