Peč na drva s pečico La Nordica Nova Forno z belo keramiko 28. 10. 2023 17:03:08 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva s pečico La Nordica Nova Forno z belo keramiko

Ogrevanje, peka in toplo vzdušje v prostoru

Peč na drva s pečico La Nordica Nova Forno z belo keramiko

Poleg toplotne črpalke tudi kaminska peč na drva s pečico, ki bo poskrbela za toplino in prijetno vzdušje v novi moderni hiši.

Nova Forno je nova peč na drva, ki se odlikuje po zelo visoki učinkovitosti in zelo nizkih emisijah, kar jo uvršča v sam vrh svoje kategorije. Ta nova peč skupaj s pečmi Emiliana, Fedora in Concita dopolnjuje ponudbo učinkovitih peči na drva z modelom, opremljenim s priročno in učinkovito pečico s prostornino 37 l, ki je namenjena za zdravo in naravno peko.

Elegantna obloga iz majolike s sodobno linijo je na voljo v matirani beli in bordojski barvi. Kakovostni materiali in veliko kurišče, obloženo z ognjevzdržnim materialom Nordiker, ki poudarja lepoto ognja. Peč na drva La Nordica Nova Forno je idealna naprava za ogrevanje doma z okusom in slogom.

Peč na drva La Nordica Nova Forno je prepričala tudi lastnico nove moderne hiše iz okolice Medvod. Peč na drva ne bo glavni vir toplote, namreč za ogrevanje stavbe skrbi toplotna črpalka, ki pa vsekakor ne more zagotoviti tistega vzdušja in topline, ki jo ponuja plamen v peči na drva.

Share this post
Ključne besede
Arhiv
Priporočeni izdelki
(7)
  • Neposreden dovod zunanjega zraka - BBC
  • Nordiker obloga kurišča
  • Poizgorevanje
  • Sistem za čiščenje stekla
  • Vrata iz litega železa