Peč na drva La Nordica Marlena na kovinskem podstavku 28. 10. 2023 17:04:36 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva La Nordica Marlena na kovinskem podstavku

Okrogla kaminska peč z ukrivljenim steklom

Peč na drva La Nordica Marlena na kovinskem podstavku

Kaminska peč na drva La Nordica Marlena z nazivno toplotno močjo 7,5 kW in zelo visokim izkoristkom prinaša veliko toplote in udobja v vsako stanovanje.

Zaradi okrogle oblike in ukrivljenga stekla v vratih kurišča je kaminska peč La Nordica Marlena absolutna paša za oči in elegantna oprema primerna za vsako stanovanje. Ogrevalna moč, ki jo zagotavlja peč na drva je primerna za srednje velike bivalne prostore. Peč La Nordica Marlena je kompaktna in izraža sodobni slog.

Peč je v celoti izdelana iz emajliranega litega železa. Ta material ne zagotavlja le dolge življenjske dobe, temveč ima tudi odlične lastnosti zadrževanja toplote, kar pomeni, da peč La Nordica Marlena tudi ko drva že pogorijo še vedno oddaja prijetno toploto v prostor.

Peč je v črni barvi in opremljena z elegantnim ročajem iz nerjavečega jekla, zato se kamin zlahka vključi v vsako okolje. Zaradi velikega, ukrivljenega stekla napolni prostor s sijajem ognja.

Zahvaljujoč vgrajenemu sistemu izvedbe sekundarnega zraka, steklo vrat ostaja čisto in tako tudi pogled na plamen. Pametna uporaba ročno nastavljivega primarnega in sekundarnega zraka ter dovoda terciarnega zraka zagotavlja visoko učinkovitost, ki presega 86,5 %.

Kamin La Nordica Marlena varčuje z gorivom in varuje okolje.

Kuhinjo in dnevno sobo bo v samostojni hiši v Šempetru pri Gorici ogrevala peč La Nordica Marlena. Dodatna pločevina na hrbitšču peči preprečuje nepotrebno sevanje zida in ustvari konvekcijski tok toplega zraka. Na tak način je zagotovljen maksimalen izkoristek toplote.

Zaokroženi kovinski podstavek ločuje in varuje talno oblogo. Emajlirane dimne cevi Save zagotavljajo eleganto povezavo na dimnik kljub zahtevanim zamikom v napeljavi.

Share this post
Ključne besede
Arhiv
Priporočeni izdelki
(7)
  • Neposreden dovod zunanjega zraka - BBC
  • Nordiker obloga kurišča
  • Poizgorevanje
  • Sistem za čiščenje stekla
  • Vrata iz litega železa
Prihranek 27 %
1634.25 EUR 1.634,25 € 2.238,70 €
Prihranek 20 %
131.48 EUR 131,48 € 164,35 €