Peč na drva La Nordica Jennifer je zamenjala staro peč 28. 10. 2023 17:04:11 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva La Nordica Jennifer je zamenjala staro peč

Peč na drva primerna za polena dolga do 50 cm

Peč na drva La Nordica Jennifer je zamenjala staro peč

La Nordica Jennifer je eleganten prostostoječi kamin na drva s sevalno toploto, ki je v celoti izdelan iz litega železa z zelo visokim toplotnim izkoristkom. Zunanjost je v celoti prevlečena z emajlom.

Peč na drva La Nordica Jennifer je izdelana iz emajliranega litega železa in ima nazivno moč 8 kW; segreje 229 m3 in sprejme 50 cm velika polena. Kurišče je izdelano iz litega železa in Nordikerja s sistemom za naknadno zgorevanje. Na sprednji strani je izvlečni predal za pepel. Priključek za zajem zunanjega zraka za izgorevanje.

Sistem zgorevanja, ki ga je razvilo podjetje La Nordica-Extraflame, uporablja sistem sekundarnega/terciarnega zraka za ustvarjanje sistema naknadnega zgorevanja, ki drastično zmanjša emisije in je zato skladen z najstrožjimi evropskimi standardi.

Zaradi posebne poti predgretega zraka mimo vrat kurišča ta sistem učinkovito ohranja čisto steklo in lep pogled na plamen.

Podjetje Nordica-Extraflame za izdelavo ognjevzdržnih materialov za stene kurišča uporablja poseben material, imenovan Nordiker. Zaradi visoke toplotne zmogljivosti ta izdelek omogoča doseganje visokih temperatur v zgorevalni komori in s tem zmanjšanje emisij.

V sodobni hiši v braniški dolini je peč na drva La Nordica Jennifer zamenjala dotrajanjo peč na drva in doprinesla navdih sodobnosti s preizkušeno naravno toploto, ki jo ponujajo samo peči na drva.

Share this post
Ključne besede
Arhiv
Priporočeni izdelki
(5)
  • Neposreden dovod zunanjega zraka - BBC
  • Nordiker obloga kurišča
  • Poizgorevanje
  • Sistem za čiščenje stekla
  • Vrata iz litega železa
Prihranek 27 %
1505.1100000000001 EUR 1.505,11 € 2.061,80 €