Peč na drva La Nordica Isetta Evo 4.0 28. 10. 2023 16:54:37 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Peč na drva La Nordica Isetta Evo 4.0

Litoželezna kaminska peč v rustikalnem slogu

Peč na drva La Nordica Isetta Evo 4.0

Mojstrovina, ki v eni sami elegantni peči združuje prvovrstno strukturo iz litega železa, rustikalen dizajn in impresivno grelno moč, ki se odlično prilega vsakemu bivalnemu prostoru.

Peč je izdelana iz litega železa, ki ne zagotavlja le odličnega prevajanja toplote, temveč tudi dolgo življenjsko dobo peči. Zgorevalna komora je sestavljena iz posameznih litoželeznih plošč in zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote ter tako poskrbi za prijetno toplino v prostoru.

Rustikalna oblika peči La Nordica Isetta Evo 4.0 se odlično prilega v rustikalno in klasično okolje.

Posebnost peči La Nordica Isetta Evo 4.0 so praktična stranska vrata, ki olajšajo nalaganje polen.

Priključek dimovodne cevi peči je mogoč tako na vrhu kot na zadnji strani, kar omogoča večjo prilagodljivost pri namestitvi in postavitvi peči. Običajno se lahko brez težav priključi na obstoječi dimniški sistem, če le-ta izpolnjuje potrebne zahteve in predpise. Pomembno je, da ima dimnik ustrezno višino in premer, da zagotavalja optimalen vlek, kar je pogoj za učinkovito izgorevanje.

La Nordica Isetta Evo 4.0 bo s svojim prasketajočim ognjem zagotovo ustvarja sproščujoče in mirno vzdušje. Pomirjujoč zvok ognja v peči zagotavlja prijetno ozadje in pripomore k ustvarjanju prijetnega ambienta.

Na podeželju v okolici Mokronoga bo peč ogrevala starejšo obnovljeno domačijo.

Share this post
Ključne besede
Arhiv
Priporočeni izdelki
(7)
  • Poizgorevanje
  • Sistem za čiščenje stekla
  • Vrata iz litega železa
Prihranek 27 %
1554.1000000000001 EUR 1.554,10 € 2.128,90 €