Moderna peč na drva Nestor Martin TQH13 26. 10. 2023 18:31:53 Univectra d.o.o. AmbiComfort

Moderna peč na drva Nestor Martin TQH13

Vizualni element in učinkovito ogrevanje

Moderna peč na drva Nestor Martin TQH13

Modeli TQH imajo stranska vrata za priročno nalaganje polen in ekskluzivno tehnologijo izgorevanja Woodbox, ki zagotavlja visoko zmogljivost in optimalno udobje. Za dodatno udobje je po želji na voljo opcijski daljinski upravljalnik.

Ne glede na vreme se toplota in značaj peči na drva ne moreta primerjati. Prijetna in topla pozimi ter popolna osrednja točka dnevne sobe, jedilnice ali odprtega kuhinjskega prostora poleti je peč odlična naložba za vsako notranjost.

Kakovost je bistvo kamina TQH13, zato ima v notranjosti edinstveno belo prevlečeno litoželezno oblogo kot dovršen zaključek, ki ustvarja svetlo in sijočo notranjost, ki med gorenjem ostane bela; čisto ozadje za izravnavo in izboljšanje vizualnega učinka ognja.

Uporabljena je tehnologija izgorevanja Woodbox® podjetja Nestor Martin, ki zagotavlja varno in čisto gorenje ter do 10 ur gorenja pri polni obremenitvi. Zagotavlja tudi čisto steklo vrat, saj se vsi delci, ki bi lahko umazali steklo, preprosto izgorijo.

Z opcijskim daljinskim upravljalnikom je mogoče ogenj nastaviti na želeno temperaturo s samoregulacijo in nadzorom hitrosti zgorevanja. Peč ima jekleno notranje ohišje, obloženo s prevlečeno belo litino, ki ni le izjemno robustna, temveč tudi vizualno privlačna. TQH13 je popoln dodatek k vsakemu modernemu ali tradicionalnemu domu in je idealna peč za uporabo skozi vse leto. Visoka učinkovitost, a nizke emisije, združujejo natančno upravljanje z enostavnim vžigom, zrakotesno ogrevanje in takojšnjo toploto, kjerkoli in kadarkoli jo potrebujete.

Kakovost je pri Nestorju Martinu ključnega pomena, zato se belgijski proizvajalec z brezkompromisnim inženiringom in več kot 150-letnimi izkušnjami ter preverjanjem vseh peči, preden zapustijo tovarno, ponaša s priznanjem vodilnega evropskega proizvajalca peči.

Na Krasu v novi veliki dnevni sobi bo peč na drva Nestor Martin TQH13 osrednje središče toplote in dizajnerski element.

Share this post
Ključne besede
Arhiv