Zakaj izbrati AmbiComfort?

Ker ostati na hladnem ni prijetno

Vsak dober gospodar vedno poskrbi za prijetno in toplo okolje, naj bo to doma ali v delovnem okolju.

Kaj pa če se zadeve zalomijo?


Pozimi so dnevi kratki, zato se pogosto zgodi, da se posloviš od doma in odpelješ otroke v šolo, ko je zunaj še tema.

Doma ni nikogar, vsak se ukvarja z vsakodnevnimi zadevami. 

Impressive
Impressive

Končno pride tista ura, ko se vsi vrnete domov. Zunaj je že tema in hladno, ko vstopiš v hišo in ugotoviš, da je dom mrzel. Ogrevanje ne dela.

Kaj zdaj? Zakaj ne dela? Je zmanjkalo goriva? Se je kaj pokvarilo?

Najbolj hudo ti ni v tem, da tebe zebe, ampak v tem, da veš kako se ostali počutijo in da kot dober gospodar si za to odgovoren ti.

Ni drugega kot, da sam poizkušiš odkriti napako, kar pa verjetno presega tvoje znanje, torej edino kar ti ostane je poklicati strokovnjaka.

Ura je že pozno popoldne, torej koga poklicati?

Odoo - Sample 1 for three columns


Odločiš se, da boš poklical v trgovino kjer si kupil tvojo peč. Javijo se ti, trudijo se ti pomagati, ampak niso temu kos, namreč oni niso tehniki, zato ti priporočijo, da se obrni na tehnično pomoč proizvajalca ali pa na kakšnega inštalaterja.

Odoo - Sample 2 for three columns


Nato poizkusiš poiskati pomoč pri instalaterju, kateri se ti po več pozivih končno javi. Pove ti, da danes ne bo šlo, verjetno šele čez kakšen dan, po telefonu pa ne bo šlo in težko ti pomaga, ker tvoje naprave ne pozna, namreč on ti je samo namestil ogrevalni sistem.

Odoo - Sample 3 for three columns


Takrat se spomniš, da imaš prijatelja, ki je vsesplošni znanstvenik pa še visoko izobrazbo ima, zato ga pokličeš in čez nekaj trenutkov je že pri tebi. Z vsemi dobrimi nameni začne brksati po tvoji peči, tudi geslo za vstop v sistem je dobil na spletu.

Brska in nastavlja, ker je v sebi globoko prepričan da je vse enostavno in on se pa tako in drugače razume na elektroniko in sisteme.

Neverjetno, izgleda, da bo nekaj delalo, ko se nenkrat iz peči zaiskri, pokadi, glavna varovalka se izklopi, tema v hiši.

Ni rešitve, treba bo počakati strokovnjaka, danes bo prišel prav tudi ta stari električni radiator, še vedno je mrzlo ampak je boljše kot nič.

Hladni dnevi si sledijo, v hiši zebe, vsi so slabe volje, tebe krivijo za nastalo situacijo, ampak kočno pride strokovnjak in ugotovi, da je sistem uničen.

Popravilo je skoraj dražje od nakupa nove peči. Ni druge kot nakup nove peči, ampak kam, da se ne bodo spet ponovile iste težave? Kaj sploh rabiš? Kaj pa servis? Nastavitve? Pomoč?

Impressive
Impressive

Spomniš se tvojega prijatelja, ki je kupil peč kar brez posvetovanja. Malo je pobrskal po spletu, pogledal cene, kakšen tehnični podatek in sam zaključil, da to je to.

In kaj potem?

Peč je prišla domov, ugotovil pa je, da nima dimnika, zato je poklical v trgovino, kjer so mu rekli, naj naredi kar luknjo v zid, da je itak vse v redu.

Sledili so sami problemi, od nepravilnega delovanja do napačne uporabe.

Peč še danes ne dela prav, za to pa si je sam kriv.

Kot dober gospodar ugotoviš, da rabiš sogovornika, ki ti je sposoben pomagati že pred nabavo ogrevalnega sistema, katerega pozna v celoti, ga zna pravilno nastaviti in vzdrževati ter na odziven način pristopi k odpravi morebitnih napak.

Impressive
Impressive

AmbiComfort je tvoj sogovornik, ki pozna mnogo sličnih zgodb, in ti želi pomagati, da bo tvoj dom, pisarna ali delavnica topla brez stresa.

To pomeni boljše počutje, boljše razumevanje doma in med kolegi, več časa za nameniti tvojim ciljem.


Rad bi rešil ogrevanje na domu, pisarni, delavnici


Sem podjetje in me zanima kako bi sodelovali