AmbiComfort Terensko Svetovanje

Premišljen nakup s strokovnim svetovanjem pri vas doma

Izbira pravilne ogrevalne ali klimatske naprave je za investitorja pomemben korak, zato je pred nakupom priporočeno posvetovanje s strokovanjakom.

Upoštevati je potreba toplotne zahteve, omejitve objekta, tehnične zahteve ogrevalnega ali klimatskega sistema in potreba po morebitnih dodatnih intervencijah, zato je najboljše vedno predvideti ogled svetovalca, ki bo po potrebi vključil še dodatne specialiste.

Zelo pogosto se težave pojavijo že ob nakupu peči ali klimatskega sistema, enostavno zato, ker se investitor odloči za nakup brez posvetovanja s strokovnjakom na osnovi informacij na spletnih trgovinah in na osnovi prejetih ponudb. Zelo pogosto je napačen nakup nepopravljiva napaka.

Svetovalec dobro pozna tehnične lastnosti kurilnih in hladilnih naprav in na osnovi tvojih okusov, želj, zahtev in načina življenja priporoča najboljši ogrevalni sistem.

Impressive
AmbiComfort Terensko Svetovanje je možno naročiti samo v trgovinah in razstavnih salonih AmbiComfort Point pred nakupom ogrevalne ali hladilne naprave.

Zgodba o pametnem nakupu

Pride tisti dan, ko je potreba razmisliti o novi peči ali kotlu, ampak kaj kupiti? Kje? Kaj bi še rabil? Najboljše je kontaktirati nekoga, ki mi lahko pomaga v celoti odpraviti moj problem: AmbiComfort. Po predhodnem dogovoru se pri tebi zglasi svetovalec in ti priporoča najboljšo napravo zate z upoštevanjem, da je to naprava priznanega proizvajalca, ki ima urejen in odziven servis.

Morda je treba očistiti, sanirati ali izdelati nov dimnik? Svetovalec bo poskrbel, da bo v kratkem pri tebi doma dimnikar ali izdelovalec dimnikov. Ne rabiš se ukvarjati z iskanjem dimnih cevi, zidarjev in monterjev.

Odločiš se, da boš nabavil peč ali kotel. Ne rabiš se ukvarjati z dostavo, monterji in morebitinim dodatnim materialom, ker je že vse preskrbljeno. Ko bo peč nameščena, bo serviser opravil prvi zagon in te poučil o uporabi in vzdrževanju.

Kaj pa če rabiš pelete? Drva? Svetovalec bo poskrbel zate.

Najrajši imamo zgodbe z veselim zaključkom, zato privoščimo tudi tebi zgodbo o pametnem nakupu.