Ekipa AmbiComfort

Vsak na svojem področju specialist, samo en skupen cilj

Živimo v času hitrih inovacij. Sistemi ogrevanja ponujajo vedno višjo učinkovitost, večje prihranke in so vedno bolj okolju prijazni.

Izboljšave grelnih sistemov so mogoče z vključevanjem naprednih in inovativnih tehnologij, kar pomeni za udeležence v sektorju neskončno izobraževanje in poglabljanje. Če temu dodamo še nenehno spreminjanje zakonodaje, ki strmi k večji varnosti in zmanjašnju vpliva na okolje, izhaja nuja po specializaciji.

AmbiComfort združuje specializirane profesionalce, katerih skupen cilj je zagotoviti na strokoven in prijazen način ogrevanje za tvoj dom, pisarno ali delavnico.
Impressive
Odoo - Sample 1 for three columns

Svetovalci

Izbira prave naprave je ključnega pomena, če želimo zagotoviti ustrezno ogrevanje. Svetovalci AmbiComfort poznajo tehnične značilnosti in radi prisluhnejo potrebam uporabnika. S takim pristopom pomagajo izbrati pravo rešitev ogrevanja, z upoštevanjem tehničnih potreb, dizajna in načina življenja kupca.

Odoo - Sample 2 for three columns

Monterji in vodoinštalaterji

Pravilna namestitev in poznavanje naprave sta predpogoj za najboljše in učinkovito delovanje naprave.

Odoo - Sample 3 for three columns

Dimnikarji

Prvi pogoj za pravilno delovanje peči, naj bo to na drva ali na pelete, je ustrezen dimnik. Delo dimnikarjev je preveriti ustreznost dimnika in skladnost z zahtevami zakonodaje.

Odoo - Sample 1 for three columns

Izdelava dimnikov

Sanacija ali izdelava novega dimnika zahteva ustrezno tehnično znanje, orodje, ekipo izvajalcev in poznavanje veljavne zakonodaje.

Odoo - Sample 2 for three columns

Serviserji in vzdrževalci

Nakup opreme brez servisa pomeni preživeti zimo na hladnem, zato je za nas servis zelo pomemben. Naši serviserji zagotavljajo odzivno intervencijo in hitro odpravo napak na vseh napravah najboljših blagovnih znamk.

Odoo - Sample 3 for three columns

Dobavitelji goriva

Enakomerna kakovost in neprekinjena dobava sta pogoj za zimo na toplem. Povezava med dobavitelji goriva in tehniki omogoča najboljše delovanje peči, kar pomeni večji prihranek, manj onesnaževanja, manj težav.