AmbiComfort

Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje

Smo ekipa z desetletnimi izkušnjami na področju rešitev za udobno in prijetno bivanje. Dopolnjujejo nas poslovni partnerji, ki skupaj z nami vam zagotavljajo najboljšo ponudbo in usmerjen izbor produktov vključno s storitvami in svetovanjem.


Zakaj AmbiComfort?

Danes je spletna ponudba izredno široka in v poplavi produktov se je težko odločiti za pravi produkt ali ustreznega izvajalca.

Smo specializirani za prodajo tehničnih izdelkov na področju ogrevanja, klimatizacije in prezračvevanja, kar pomeni peči, toplotne črpalke, klima naprave, IR paneli, lesni peleti. Izdredno pozornost namenjamo rezervnim delom in dodatni opremi za ogrevalno in klimatsko tehniko.

Zagotavljamo tudi sisteme za varno brezprekinitveno napajanje, akumulatorje in ostalo tehnično opremo za dom.

Naša ekipa

Enostavni in pravi spletni nakup.

Za vas poiščemo najboljšo ponudbo. 

Kaj pa servis? Kaj pa če kaj ne deluje? Ali je sploh pravilno nameščeno?

Dolgoletne izkušnje so nam pokazale, da posebno montaže, ki jih mnoge spletne trgovine ponujajo po zelo ugodnih cenah so velik izvor težav. Naš cilj je zagotoviti strokovno storitev po najboljši možni ceni, s pogojem, da smo vsi s tem zadovoljni.

AmbiComfort vam pomaga pri izbiri rešitve, ki je za vas najugodnejša in po potrebi strokovno podprta s servisom, montažami ali drugimi storitvami.

Trentno najboljša ponudba

Ponudba izdelkov sledi aktualnim trendom.

Strokovna podpora

S poudarkom na tehnični opremi je zahtevana strokovnost dobaviteljev in izvajalcev. 

Zanesljive blagovne znamke

Izbor zanesljivh dobaviteljev in proizvajalcev.

Za vas iščemo vedno najboljše aktualne rešitve in izdelke, zato se naša ponudba stalno spreminja. Izdelki, ki niso več razpoložljivi so vidni v arhivu.

Zaradi lažjega iskanja, izdelke razporejamo po kategorijah, katere so lahko zaradi dinamičnega načina dela lahko tudi začasno prazne. Če iščete izdelke, ki bi morali biti v določeni kategoriji in le-teh ni, nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.