AmbiComfort - Ambitim d.o.o. AmbiComfort

Ugodna peč na pelete za ogrevanje do 80 m2 stanovanja

Brez kompromisov na izdelavi in funkcijah

20 januar 2020 2023-06-04 Udobje bivanja 0 comment
Rita je peč s kovinskim ohišjem, kompaktne oblike s prijetnim izgledom, ki se odlično vklopi v klasično stanovanje. Zanesljivost izdelka potrjuje svetovna prepoznavnost proizvajalca Eva Calor.

Osnovni model z naprednimi karakteristikami

Peč na pelete Eva Calor Rita, kljub temu, da se uvršča med osnovne modele, ponuja tehnologijo in elemente, ki so značilni tudi za zmogljivejše izdelke.

Delovanje peči nadzira krmilni sistem, kateri zagotavlja učinkovito, zanesljivo in varčno delovanje. Vgrajena tedenska ura omogoča enostavno programiranje vklopov in izklopov, kar pomeni prihranek energenta in topel dom takrat, ko je potreba.

Izdelek ima visoko oceno na testih in je v skladu s smernicami Eco Design 2020.


Zmanjšana poraba prostora

V stanovanju vedno primankuje prostora, zato vsak pridobljen centimeter šteje. Peč na pelete Rita ima možnost vgradnje dimne cevi tudi z zgornje strani. To pomeni, da ni potrebno dodatno odmikati peči stran od zida zaradi napeljave dimnih cevi.

Odoo - Sample 1 for three columns


Dimnik na zgornji strani

Odoo - Sample 2 for three columns

 

Jekleno kurišče

Odoo - Sample 3 for three columns

 

Kompakten dizajn

Poraba peletov

Peč Rita ima visok izkoristek, kar pomeni prihranek za uporabnika. Peč pokuri od 0,6 do 2,0 kg/uro kakovostnih peletov. Zalogovnik ima zmogljivost 13,5 kg, kar je v največ primerih dovolj za enodnevno ogrevanje.


Zaupajte nam vaše mnenje

Za dodati vaše mnenje morate biti prijavljeni .