AmbiComfort - AmbiTim d.o.o. AmbiComfort

Peči na pelete in drva Moretti Design

Več kot dizajn

24 maj 2019 2022-05-18 Predstavitve 0 comment
Peči Moretti Design ponujajo več kot samo vrhunsko ogrevanje. Peči Moretti Design nadgradijo in dopolnijo domači ambient ter poudarijo osebnost in občutek po lepoti.

Moretti Design izdeluje peči že od leta 1960. Od samega začetka je vedno deloval kot atelier, kar pomeni obrtniški laboratorji. Že od prve kaminske peči naprej je bila pozornost vedno usmerjena v kakovost izdelave, v pozornost na detajle in inovacijo, nikakor pa v masovno izdelavo.

Moretti Design združuje raziskovalno ekipo, sociologe, stiliste, poznavalce trednov, specialiste in poznavalce materialov, industrijske dizajnerje in specializirano tehnično osebje. Peči Moretti Design združujejo estetiko, stilsko dovršenost, sodobne trende in najnovešje tehnologije na področju ogrevanja na pelete in drva.

Filozofija Moretti Design ni vezana samo na izdelavo peči, ampak tudi na način pristopa do potrošnika. To pomeni, da peči Moretti Design ni možno kupiti kjerkoli, ampak samo v specializiranih trgovinah, ki delujejo kot botique z osebjem, ki zna svetovati in razumeti potrebe stranke.

Peči Moretti Design so najboljša izbira za vse tiste, ki želijo nekaj posebnega, nakaj kar bo domačemu okolju doprineslo osebnost in obogatilo ambient.

Share this on